Opinii și referințe
de la clienții mulțumiți

Marian Crăciun recomandă EREXAN

„Este super să ai iarăsi sex de calitate”

Puțini știu că soția mea și cu mine am avut inconveniente mici, dar pe termen lung, în ceea ce privește viața noastră intimă. Probabil hobby-ul meu cu ciclismul m-a lipsit de capacitatea de a menține o erecție mai mult timp.

De obicei, când soția mea și cu mine ne-am iubit, penisul meu și-a pierdut duritatea în câteva minute și nu mai eram capabili să mai facem dragoste. M-a deranjat mai ales din cauza femeii pe care nu am putut-o satisface niciodată și foarte rar m-am satisfăcut eu singur. Printre altele, eram puțin îngrijorat dacă nu găsesc ceea ce nu puteam să-i ofer, undeva în altă parte … Știi ce vreau să spun, totuși suntem încă destul de tineri și avem nevoie de sex.

Am discutat o dată pe acest subiect cu un prieten de la clubul de ciclism. Spre surprinderea mea, a spus că are o problemă similară și că s-a sfătuit cu un medic. După mai multe încercări cu diferite medicamente, situația s-a stabilizat cu tabletele EREXAN care se pot cumpăra fără rețetă. Mi-am spus de ce să nu o încerc și așa nu am nimic de pierdut. Am cumpărat Erexan chiar a doua zi după ce am vorbit. Să vă spun doar atât – este bine să faci sex din nou cu poftă!

floating-leaf
floating-leaf

4.8

6 recenzii

Guliver 53 de ani

Produs: EREXAN Standard 15 capsule

Pot spune că sunt mulțumit. Folosesc Erexan ori de câte ori simt că am nevoie. Dar aș prefera ceva pentru utilizarea pe termen lung. Uneori, acele momente intime vin pe neașteptate. Atunci omul are puțin timp.

 • Funționează destul de repede
 • Sunt mulțumit cum este de tare
 • Trebuie să folosesc înainte de sex și să aștept.

Andrei 41 de ani

Produs: EREXAN Kontrol 30 capsula

Satisfacție mare, în adevăr la început nu am crezut. Fiind total obosit, fără somn timp de 36 de ore, m-am simțit ca din nou tânăr. Îl recomandăm sincer.

Liviu 74 de ani

Produs: EREXAN Stabil 90 capsula

Soția mea și cu mine nu ne-am mai iubit de foarte mult timp iar când i-am arătat un articol despre Erexan din revistă, a râs spunând că pe noi doi nu ne va mai ajuta nici apa sfințită. Dar în asta a fost dracul. Am comandat un pachet pentru a test și a funcționat. După cincisprezece ani am făct dragoste și eu am rezistat 20 de minute. Destul de bine

 • Funcționează
 • Nu am

Milan 29 de ani

Prietenei mele și mie ne place uneori să facem sex tare și frumos. Deși nu am nicio problemă cu erecția, folosesc Erexan din când în când. Rezist mai mult și sunt pregătit pentru al doilea număr.

 • Rezist mai mult
 • Putem să facem a doua rundă după aproximativ 5 minute
 • Încredere
 • Nu am comentarii

Tiberiu 53 de ani

Până acuma am comandat doar o cutie pentru a testa. Am vrut să testez preparatul minuțios pentru că nu mai auzisem de el până acum. Dar trebuie să spun că funcționează și probabil voi mai comanda din nou.

 • Funcționează
 • Pâna acuma nimic

Ioan 39 de ani

Nemulțumit

 • Nu are efecte secundare
 • Nu are nici efectul principal, care ar trebui să aibe

Scrieți recencia
dvs despre EREXAN

Trimite recenzia

Alegeți-vă unul
din pachetele EREXAN

EREXAN Standard 15 capsule

EREXAN Standard 15 capsule

15 capsule

supliment nutritiv pentru o erecție perfectă și un act sexual cu pasiune
EREXAN Kontrol 30 capsula

EREXAN Kontrol 30 capsula

30 capsula

Supliment nutritiv pentru prelungirea actului sexual și pentru susținerea erecției
EREXAN Stabil 90 capsula

EREXAN Stabil 90 capsula

90 capsula

Supliment nutritiv care ajută pe termen lung erecția și libidoul