Intrebari Frecvente

Voi întrebați noi răspundem
Răspunsuri de calitate la cele mai frecvente întrebări

În cazul în care nu găsiți întrebarea dvs., nu ezitați să ne contactați, iar personalul nostru calificat vă va oferi sfaturi imediat.

În cazul în care nu găsiți întrebarea dvs., nu ezitați să ne contactați, iar personalul nostru calificat vă va oferi sfaturi imediat.

Nu este recomandată combinarea medicamentelor cu alcoolul, deoarece poate duce la interacțiuni și / sau la scăderea eficacității sale. În cantități moderate, alcoolul este acceptabil.
EREXAN este luat înainte de perioada preconizată a actului sexual. Se recomandă utilizarea a 1-2 comprimate cu 60 de minute înainte de sex. EREXAN este destinat utilizării imediate - adică nu trebuie să fie luat în mod regulat. EREXAN poate asigura o duritate perfectă a erecției până la 36 de ore.
Nu au fost dovedite efecte secundare negative ale EREXANULUI. Cu toate acestea, pot apărea uneori efecte secundare, cum ar fi forța fizică crescută, rezistența mai mare sau abilitățile cognitive îmbunătățite.
Puteți lua EREXAN după cum este necesar în fiecare zi. Cu toate acestea, doza maximă zilnică de 2 comprimate nu trebuie depășită.
Suplimentul îl puteți utiliza pe o perioadă mai lungă perioadă de timp, deoarece nu conține substanțe nocive care s-ar acumula în organism și ar cauza probleme.
Da, EREXAN poate fi utilizat chiar dacă nu suferiți de disfuncție erectilă sau ejaculare prematură. Cu EREXAN puteți obține performanțe sexuale mult mai mari decât v-ați obișnuit, totuși vă veți simți plin de forță și energie naturală masculină.
EREXAN nu este pentru toată lumea. Trebuie utilizat doar de bărbații cu vârsta peste 18 ani. Nu recomandăm în mod explicit EREXAN pacienților cu boli cardiovasculare. De asemenea, nu ar trebui să fie utilizat de femei și de persoane care sunt alergice la unul dintre ingrediente pe care le conține.
EREXAN poate fi utilizat de la vârsta de 18 ani, limita de vârstă superioară nu este limitată.
Știm că nu toată lumea vrea ca cineva să afle despre el că a cumpărat un produs pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale. Prin urmare, protejăm confidențialitatea clienților noștri prin ambalarea produselor în ambalaje speciale de transport moi care nu sunt etichetate cu numele magazinului online sau altă reclamă. Pe ambalaj se află doar eticheta cu adresa de livrare și adresa expeditorului. Confidențialitatea dvs. este în acest fel garantată.
EREXAN este conceput să funcționeze foarte repede. Primele efecte le veți simți în 30 de minute, iar efectul complet va avea loc în cel mult 60 de minute.
Desigur, vă garantăm satisfacția dvs. sau rambursarea banilor. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produs din oricare motiv, trimiteți-ne înapoi produsele comandate și noi vă vom restitui banii. Vă rugăm să urmați instrucțiunile din secția cu termenii de expediere.
Puteți lua EREXAN în același timp cu toate medicamentele și suplimentele nutritive. Excepție fac medicamentele pentru boli cardiovasculare.

Răspundem la întrebările dumneavoastră

Aveți alte întrebări? Nu ezitați și scrieți-ne în secțiunea cu sfaturi. Personalul calificat vă va răspunde imediat!

Imposibil de trimis mesaj
EREXAN pachete avantajoase cu comandă rapidă

Alegeți-vă unul din pachetele EREXAN