Voi întrebați noi răspundem

În cazul în care nu găsiți întrebarea dvs., nu ezitați să ne contactați, iar personalul nostru calificat vă va oferi sfaturi imediat.

Este posibili să combinați EREXAN cu alcoolul?

Nu este recomandată combinarea medicamentelor cu alcoolul, deoarece poate duce la interacțiuni și / sau la scăderea eficacității sale. În cantități moderate, alcoolul este acceptabil.

Cum se administrează corect EREXANUL?

EREXAN este luat înainte de perioada preconizată a actului sexual. Se recomandă utilizarea a 1-2 comprimate cu 60 de minute înainte de sex. EREXAN este destinat utilizării imediate – adică nu trebuie să fie luat în mod regulat. EREXAN poate asigura o duritate perfectă a erecției până la 36 de ore.

Care sunt efectele secundare ale EREXANULUI?

Nu au fost dovedite efecte secundare negative ale EREXANULUI. Cu toate acestea, pot apărea uneori efecte secundare, cum ar fi forța fizică crescută, rezistența mai mare sau abilitățile cognitive îmbunătățite.

Căt de des pot să administrez acest produs?

Puteți lua EREXAN după cum este necesar în fiecare zi. Cu toate acestea, doza maximă zilnică de 2 comprimate nu trebuie depășită.

Pot să utilizez EREXAN o perioadă mai îndelungată?

Suplimentul îl puteți utiliza pe o perioadă mai lungă perioadă de timp, deoarece nu conține substanțe nocive care s-ar acumula în organism și ar cauza probleme.

Pot folosi EREXAN chiar dacă nu am probleme? Îmi poate îmbunătăți performanța?

Da, EREXAN poate fi utilizat chiar dacă nu suferiți de disfuncție erectilă sau ejaculare prematură. Cu EREXAN puteți obține performanțe sexuale mult mai mari decât v-ați obișnuit, totuși vă veți simți plin de forță și energie naturală masculină.

Recomandați EREXAN oricui sau există persoane care nu ar trebui să utilizeze EREXAN?

EREXAN nu este pentru toată lumea. Trebuie utilizat doar de bărbații cu vârsta peste 18 ani. Nu recomandăm în mod explicit EREXAN pacienților cu boli cardiovasculare. De asemenea, nu ar trebui să fie utilizat de femei și de persoane care sunt alergice la unul dintre ingrediente pe care le conține.

Care este intervalul de vârstă la care recomandați să utilizeze EREXAN?

EREXAN poate fi utilizat de la vârsta de 18 ani, limita de vârstă superioară nu este limitată.

Cum vă asigurați că oamenii din jurul meu să nu afle faptul că am cumpărat pastile de erecție?

Știm că nu toată lumea vrea ca cineva să afle despre el că a cumpărat un produs pentru a-și îmbunătăți performanțele sexuale. Prin urmare, protejăm confidențialitatea clienților noștri prin ambalarea produselor în ambalaje speciale de transport moi care nu sunt etichetate cu numele magazinului online sau altă reclamă. Pe ambalaj se află doar eticheta cu adresa de livrare și adresa expeditorului. Confidențialitatea dvs. este în acest fel garantată.

Cât de rapid funcționează EREXAN?

EREXAN este conceput să funcționeze foarte repede. Primele efecte le veți simți în 30 de minute, iar efectul complet va avea loc în cel mult 60 de minute.

Pot returna produsul dacă nu sunt mulțumit de el?

Desigur, vă garantăm satisfacția dvs. sau rambursarea banilor. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produs din oricare motiv, trimiteți-ne înapoi produsele comandate și noi vă vom restitui banii. Vă rugăm să urmați instrucțiunile din secția cu termenii de expediere.

Pot să folosesc comprimatele de erecție cu alte medicamente, pot avea vreo interacțiune?

Puteți lua EREXAN în același timp cu toate medicamentele și suplimentele nutritive. Excepție fac medicamentele pentru boli cardiovasculare.

Alegeți-vă unul
din pachetele EREXAN

EREXAN Standard 15 capsule

EREXAN Standard 15 capsule

15 capsule

supliment nutritiv pentru o erecție perfectă și un act sexual cu pasiune
EREXAN Kontrol 30 capsula

EREXAN Kontrol 30 capsula

30 capsula

Supliment nutritiv pentru prelungirea actului sexual și pentru susținerea erecției
EREXAN Stabil 90 capsula

EREXAN Stabil 90 capsula

90 capsula

Supliment nutritiv care ajută pe termen lung erecția și libidoul