Ajutor de încredere
în problemele intime ale bărbaților

Suplimentele nutritive certificate Erexan sunt de mult alegerea numărul unu pentru bărbații care au decis să-și îmbunătățească calitatea vieții lor sexuale.

Erexan nu sunt doar capsule pentru erecție. De-a lungul anilor, portofoliul de produse Erexan s-a extins pentru a include și alte suplimente nutritive care oferă un ajutor de încredere pentru cele mai frecvente probleme intime ale bărbaților.

Erexan este alegerea potrivită dacă sunteți în căutarea unei soluții la problemele cu o erecție slabă (așa-numita disfuncție erectilă), apetitul sexual scăzut (așa-numitul libidou scăzut) sau rezistență insuficientă în timpul sexului (de exemplu, ejaculare prematură).ejakuláciou).

floating-leaf
floating-leaf

Ce conține Erexan
și cum funcționează?

În producția produselor noastre ținem cont de cea mai înaltă calitate a materiilor prime folosite. De aceea produsele Erexan nu conțin coloranți sau conservanți artificiali inutili. Eficacitatea lor se bazează pe o rețetă unică ce combină extracte naturale concentrate și aminoacizi.

„Ne pasă de calitatea vieții dvs. sexuale. Vă vom ajuta să rezolvați problemele cu o erecție nesigură, libidoul slab sau rezistența scurtă în timpul actului sexual.”

1
Aminoacidul

Arginină

Aminoacidul arginină este o moleculă bazică în lupta împotriva erecțiilor slabe. Este implicat în formarea oxidului nitric în organism. Ajută la relaxarea mușchilor netezi și a vaselor de sânge care duc la penis și asigură un flux sanguin suficient către organele genitale. În plus, arginina îmbunătățește producția și calitatea spermei și astfel afectează potența masculină.

2
Aminoacidul

Citrulină

O altă componentă importantă produsului Erexan Standard Citrulina care asigură niveluri stabile de arginină în celule. Datorită acestui lucru penisul poate să fie întărit mai mult timp și arată mai lung. Citrulina ajută la generarea de energie și afectează utilizarea oxigenului, adâncind astfel experiența actului sexual.

3

Lizina

Aminoacidul Lizină este implicat în alimentarea completă cu sânge a penisului. Deficiența sa se manifestă printr-o erecție slabă și rezistență mai mică în timpul actului sexual. Are un efect pozitiv asupra producției de hormoni care afectează timpul necesar regenerării după actul sexual. De aceea, persoanele cu niveluri mari de lizină sunt capabile să ofere performanțe sexuale mai bune în mod repetat.

4

Colții babei

Colții babei cunoscut ca și Tribulus terrestris este o plantă care susține crearea hormonului sexual masculin și anume a testosteronului și a activității sexuale la bărbați. Are un efect pozitiv asupra performanței fizice și mentale, a poftei sexuale și îmbunătățește erecția.

5
Aminoacidul

Ornitină

Erexan Standard conține un alt aminoacid important orintină, care stimulează secreția de testosteron. Ajută la obținerea unei rezistențe mai lungi și elimină problema ejaculării precoce.

6

Maca

Extractul concentrat al plantei de maca asigură producția de energie importantă pentru orgasm și când faceți dragoste. Maca are rezultate excelente în rezolvarea problemelor de prostată, producția insuficientă de spermă, impotența și erecțiile slabe.

„De mai bine de șase ani ajutăm cu succes bărbații care au decis să-și îmbunătățească calitatea generală a vieții lor sexuale.”

S-ar putea
să vă intereseze

Evaluare 4.8

Efecte secundare și Erexan

Erexan este produs exclusiv din materii prime de înaltă calitate farmaceutică și în standardul GMP. Spre deosebire de medicamentele de erecție convenționale prescrise de medici (inclusiv binecunoscuta pastilă albastră), nu are efecte secundare negative asupra sănătății umane. Este posibil să existe o ușoară creștere a forței fizice și a vitalității generale cu produsul Erexan.

Certificatele noastre

Toate produsele din gama Erexan îndeplinesc standarde stricte de sănătate și sunt certificate de către Autoritatea de Sănătate publică a Republicii Slovace

Evaluare 4.8

Informații
importante despre producție

Pentru a garanta cea mai înaltă calitate a produselor livrate, producția de Erexan are loc în spații certificate care îndeplinesc standardele stricte HACCP.

Experții în domeniul sexologiei și urologiei sunt implicați în dezvoltarea și îmbunătățirea rețetei. Vă puteți baza astfel pe calitatea produselor Erexan fără a avea efecte secundare neplăcute.

Prin achiziționarea produsului Erexan nu veți obține doar unul dintre produsele de cea mai înaltă calitate pentru a îmbunătăți performanța sexuală, ci și o garanție 100% de satisfacție. Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de produs, trimiteți-l înapoi iar noi vă vom returna banii.

Valorile pe care ne bazăm

Discreție

Deși aproape jumătate din populația masculină suferă de tulburări de potență, respectăm cerința de discreție atunci când este cumpărat un produs precum Erexan. Pentru a vă proteja confidențialitatea, produsele Erexan sunt livrate în ambalaje fără nici o reclamă vizibilă. Prin urmare doar dvs. veți cunoaște conținutul pachetului.

Utilizarea pe termen lung a produsului Erexan

Produsele Erexan nu au efecte secundare negative, deci le puteți lua mult timp. Cu toate acestea, este important să nu depășiți doza maximă zilnică.

Grupuri de risc

Atunci când dezvoltăm produse Erexan, punem un mare accent pe faptul ca produsele să poată fi utilizate de o gamă cât mai largă de utilizatori. Cu toate acestea, Erexan nu este potrivit pentru persoanele care suferă de boli cardiovasculare și pentru bărbații cu vârsta sub 18 ani.

Distribuim produse pentru sănătatea intimă a bărbaților din 2015

Ne bucurăm că am ajutat peste 80.000 de bărbați mulțumiți în acest timp. Am vândut împreună o jumătate de milion de produse Erexan.

  • 100.000 de clienți mulțumiți
  • 500.000 de pachete vândute
  • 4 țări europene


Erexan în presă

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
 Guliver 53 de ani
Pot spune că sunt mulțumit. Folosesc Erexan ori de câte ori simt că am nevoie. Dar aș prefera ceva pentru utilizarea pe termen lung. Uneori, acele momente intime vin pe neașteptate. Atunci omul are puțin timp.
Guliver 53 de ani
Andrei 41 de ani
Satisfacție mare, în adevăr la început nu am crezut. Fiind total obosit, fără somn timp de 36 de ore, m-am simțit ca din nou tânăr. Îl recomandăm sincer.
Andrei 41 de ani
Liviu 74 de ani
Soția mea și cu mine nu ne-am mai iubit de foarte mult timp iar când i-am arătat un articol despre Erexan din revistă, a râs spunând că pe noi doi nu ne va mai ajuta nici apa sfințită. Dar în asta a fost dracul. Am comandat un pachet pentru a test și a funcționat. După cincisprezece ani am făct dragoste și eu am rezistat 20 de minute. Destul de bine
Liviu 74 de ani
floating-leaf
floating-leaf

proporție mare de substanțe active

preț accesibil

achiziție sigură

disponibilitatea în farmacie

nu există efecte secundare nedorite

Sunteți interesat de
o viață sexuală mai bună?

Nu ezitați și alegeți astăzi unul dintre pachetele de produse Erexan extra avantajoase

EREXAN Standard 15 capsule

EREXAN Standard 15 capsule

15 capsule

supliment nutritiv pentru o erecție perfectă și un act sexual cu pasiune
EREXAN Kontrol 30 capsula

EREXAN Kontrol 30 capsula

30 capsula

Supliment nutritiv pentru prelungirea actului sexual și pentru susținerea erecției
EREXAN Stabil 90 capsula

EREXAN Stabil 90 capsula

90 capsula

Supliment nutritiv care ajută pe termen lung erecția și libidoul

Fiți sigur că produsul Erexan vă va ajuta

Vă mulțumim că ați ales produsul nostru Erexan. Vom fi bucuroși să răspundem la orice întrebări la tel. numărul +421 (0) 222 200 921 sau prin e-mail erexan@augeri-nut.eu.